Den snusfornuftige madskribent Kirsten Hüttemeier - hende
med skåneærmerne - hjalp husmødrene med opskrifter til travle hverdage og
festlige sammenkomster. Det maskerede blomkålshoved foreslog hun til weekendens
frokost eller som forret til en større middag.
4 Personer. 30 min.
# Ingredienser
1 stort blomkålshoved
50 g mayonnaise
1 dl cremefraiche
2 tsk sød sennep
1 bundt dild, hakket (gem lidt til pynt)
2 spsk karse
citronsaft
salt og peber
250 g fine ærter
200 g rejer
*
Sådan gør du
1. Kog blomkålshovedet mørt i en stor gryde med saltet vand
– det tager ca. 10-12 minutter.
Tag blomkålshovedet op, og lad det køle af.
2. Rør en dressing af mayonnaise, cremefraiche, sennep,
dild, karse og citronsaft.
Smag til med salt og peber.
3. Hæld dressingen over det afkølede blomkålshoved.
Drys med ærter og rejer.
Pynt med frisk dild.