Kolde retter der mætter. Det står ikke skrevet nogen steder,
at middagsmad altid skal være varm. Kold mad kan ofte være en nem løsning, når
du har travlt - og det kan ofte være en lækkerbisken på en varm dag. En kold
platte er dejlig både til frokost og middag.
Til 4 personer Tilberedningstid: 10 min.
#
1 ds torskerogn
4 skiver skinke
1 bakke grov leverpostej
4 æg
1 ds
sardiner
1 stk Danish
Blue
1
salathoved
karse og/eller persille
1 tomat
1 bdt radiser
1 citron
1 glas
champignon
1 glas
kaviar
*
1. Lav en platte til hver person.
Du kan erstatte sardiner og torskerogn med sild eller
muslingesalat.
I stedet for skinken kan du servere spegepølse, rullepølse eller
roastbeef.
2. Blåskimmelosten er naturligvis kun et enkelt eksempel på,
hvad du kan servere.
En skæreost, et stykke brie eller camembert vil være lige så
velegnet.
I stedet for radiser kan du give ringe af grøn peberfrugt
til- eller en halv moden pære.