Logo

Præstekranse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
150 g smør eller margarine
50 g sukker
2 æg
krystalsukker

Melet sigtes, æltes med det kolde fedtstof, æg og sukker.
Dejen køles mindst 30 minutter, eller natten over.
Dejen trilles i tynde strimler, der sammensnos og formes til kranse.
Pensles med lidt af ægget, der fratages inden æltningen, og vendes derefter i groft sukker.
Stilles på en smurt plade og bages lysebrune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her