Logo

Svensk farsskinke med kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hakket svinekød
150 g røget skinke
5-7 kogte og mosede kartofler
l spsk hvedemel
2 dl mælk
½ tsk peber
æg
rasp
sennepspulver

Det hakkede kød røres med fintsnittet skinke. Kartoffelmosen røres i, og hvedemel, mælk og peber tilsættes.
Farsen formes som en skinke i en minibradepande. Pensles med æg og drysses med rasp og tør sennep. Skinken ridses som en flæskesteg og brunes i ovn ved 250 °C og steges i en time ved 170°C.
Skæres i tynde skiver og spises på rugbrød, evt. med kolde kartofler eller asier.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her