Logo

Citronmarineret svinekotelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


1 Svinekotelet med ben
1 Citron, saften af
2 tsk Olivenolie
25 g Båndpasta med spinat
Salt
Friskkværnet peber
1 tsk Kapers
25 g Smør

Bank koteletten let med håndroden. Læg den i citronsaft og lad den trække i 20 min. Vend den af og til. Kog pastaen efter anvisningen på posen og lad den dryppe af. Krydr koteletten med salt og peber og brun den derefter i meget varm olie. Skru ned og lad den stege i 4 min. på hver side. Hæld citronsaften i panden og kom kapers, smør og pasta ved. Ryst panden et øjeblik og servér.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her