Logo

Kalkungryde med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg
500 g kalkunkød i tern
25 g smør eller margarine
2-3 tomater
2 dl vand
1 terning hønsebouillon
1-2 tsk paprika
2 tsk majsstivelse
250 g champignon
salt og peber
 
Løgene pilles og skæres skiver, svitses sammen med kalkunkødet. Tomaterne skæres i både og tilsættes sammen med vand, bouillon og paprika.
Retten snurre under låg i 8-10 minutter. Champignon renses og skæres i skiver og tilsættes.
Saucen jævnes med majsstivelse udrørt i lidt vand.
Smag gryderetten til med salt og peber.
Serveres med løse ris eller kartofler og gerne en salat med ærter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her