Logo

Kødboller og croutoner på hvidløgsspaghetti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

250 g pasta
250 g hakket oksekød 8-10 %
2 fed hvidløg
1 skiver af frisk fillonebrød
snittet bredbladet persille
olivenolie
Salt og peber

Form kødet til små kødboller og drys dem med salt og peber. Skær brødet i små tern. Skær hvidløget i skiver og svits gyldne på panden i olie og tag op. Steg brødterningerne sprøde i lidt olie på panden og tag op. Steg kødbollerne på panden. Vend nykogt spaghetti med hvidløget og croutoner og server til kødbollerne. Drys persille over og server ketchup til.

Ketchup er ikke fy, fy skamme. Det er faktisk bare tomat, sukker, eddike og krydderier. Vend fx kyllingefilet med lidt ketchup, friskrevet ingefær og soya det sidste minutter på panden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her