Logo

Oksetykkamsteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg steg af oksetykkam
50 g smør
salt, peber, paprika
2-3 dl vand
 
Brun stegen på alle sider i en gryde og tilsæt peber, salt, paprika og 2-3
dl vand.
Læg låg på gryden, dæmp varmen og lad stegen stege videre i 1-1 ½ time.
Tag stegen op når den er mør.

Jævn stegeskyen og tilsæt 2 dl ymer og smag til med krydderierne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her