Logo

Ismousse med mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggeblommer
3 dl creme de menthe
lidt reven citronskal
10 g gelatine (5 blade)
3 dl piskefløde
4 æggehvider
 
Til dekoration:
flødeskum
fersken eller jordbær
 
Æggeblommer og Creme de Menthe piskes kraftigt, til det er hvidt.
Tilsæt reven citronskal.
Udblød gelatinen i lidt koldt vand.
Hæld næsten alt vandet fra og smelt gelatinen over svag varme.
Kom gelatinen i æggeblandingen.
Pisk fløden stiv og vend flødeskummet i blandingen.
Pisk æggehviderne stive og vend også dem forsigtigt i.
Fyld moussen i portionsglas og stil dem i fryseren.
Moussen serveres, når den er halvfrossen, den må endelig ikke være for stiv.
Tilbehør:
Dekoreres med en roset af flødeskum, små stykker af fersken eller halve jordbær og et grønt, friskt eller kandiseret mynteblad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her