Logo

Sildegratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildene renses og skylles. Benene tages ud. 1 bdt fintskåret purløg blandes med sennep, lidt salt og nogle finthakkede kapers. Sildene bestryges indvendig med denne masse, foldes sammen og lægges på ryggen i et smurt gratinfad. Overhældes med 2 glas rødvin og sættes i ovnen i ca. 35 min. ved 170°. Serveres med stuvede kartofler eller kartoffelsalat, samt smeltet smør tilsat finthakket purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her