Logo

Tarteletter med fisk og porrecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tarteletter med fisk og porrecreme

 

Vi har brugt lyssej til tarteletterne, men du kan også bruge torsk, laks, makrel, eller hvad du bedst kan lide.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 10 min.

 

#

400 g lyssejfilet (eller filet af anden fast fisk)

2 dl fiskebouillon

evt. 1-2 tsk citronsaft

1 porre

25 g smør

2 spsk hvedemel

½ dl af kogelagen

2 dl piskefløde

fiskesennep

8 tarteletter

karse

*

 

Læg fisken i en gryde, og hæld bouillon ved.

Tilsæt evt. citronsaft.

Bring det langsomt til kogepunktet, tag gryden af varmen, og lad fisken trække under låg.

 

Rens porren, og snit den fint.

Sauter porrerne bløde og blanke i en gryde med smør, og tag lidt fra til pynt.

Rør melet i porregryden, og tilsæt kogelage og fløde.

Kog saucen igennem i 5 min., og smag til med fiskesennep, salt og peber.

 

Varm tarteletterne i ovnen.

Tag forsigtigt fisken op af kogelagen med en hulske.

Fordel varme fiskestykker i varme tarteletter, og hæld stuvningen over.

Pynt med porrestrimler og karse.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 7.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her