Logo

Torskerogn, stegt med ris og frisk koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 stk torskebukser
150 g ris
2 fed hvidløg
frisk koriander
1 lime
olivenolie
salt og peber

Kog torskebukserne i en gryde med let saltet vand i 10 minutter. Tag dem op og tør dem. Varm olivenolie på en pande og steg torskebukserne gyldne på begge sider. Krydr med salt og peber. Imens koges risene efter anvisning, tilsat hvidløg. Når risene er møre vendes de med salt. Server til torskerognen med lime.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her