Logo

Butterchicken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Butterchicken


#

400 g kyllingefilet i små stykker
1 hakket løg
1 spsk smør eller margarine
1 spsk garam masala
1-2 knsp cayennepeber
1 dåse flåede tomater
2 dl fløde
1 tsk sukker
1-1½ tsk salt


Brun kyllingefilet og løg i smør.
Strø garam masala og cayennepeber over.
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det hele småkoge i nogle minutter.
Serveres med ris og en salat, fremstillet af mango, lime, rødløg, chili,
cashewnødder og frisk koriander. Naanbrød kan også bruges.


Se også Butterchicken med jasminris eller Murgh makhani



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her