Logo

Hedegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hedegryde


Lyder det ikke nemt og lækkert? Som sædvanlig skal der fra redaktionens side lyde et god fornøjelse og velbekomme. 4 portioner


# Ingredienser til Hedegryde: 

500 g hakket oksekød

lidt smør eller margarine
1 løg finthakket

3 gulerødder

1 rød peberfrugt

½ lille hvidkålshoved

4 dl bouillon (terning)

salt, peber

2 tsk karry eller paprika,

1 tsk gurkemeje

1 pk ærter frosne (ca. 125 g)

2 dl pasta/makaroni/suppehorn hurtigkogte


* Tilberedning

Svits det hakkede kød i lidt fedtstof i en stegegryde, og rør med en gaffel, så kødet 'smuldrer'.

Tilsæt løg og karry. Svitses i et par minutter.

Tilsæt dernæst gulerodsskiver, strimlet peberfrugt og snittet hvidkål.

Hæld bouillon på og sørg for at krydre godt.

Lad retten småsnurre under låg i 10-15 minutter.


Kom derefter ærter og pasta i og kog i yderligere 5 minutter.

Smag så retten til og server med et drys persille.

 

Tips: Hvis suppehorn, så kog dem efter anvisning på pakken.

 

Hedegryde

Der er jo nok en del af os der har taget et par kilo for meget på, så derfor bringer vi fluks en opskrift på lidt slankemad. Men fordi at man nu skal tabe sig lidt, er der jo ingen der siger at det ikke kan smage godt. Så denne måneds opskrift er baseret på masser af grønsager og den er hurtig at tilberede. Den laves i en stegepande eller stegegryde med låg.

Hedegryde




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her