Logo

Sukiyaki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 gram fint oksekød
2 ps bønnespirer
360 gram porrer
1 aubergine
400 gram kinakål
2 gulerødder
2 løg
6 svampe
6 æg
-
3 dl soya
2 dl vin
3 spsk sukker
1 dl vand
-
ris
*
Oksekødet skæres i lange tynde skiver
Skyl bønnespirerne
Alle grønsager og svampe skæres i tynde skiver.
Dog skæres kinakålen i strimler på skrå.
Soya, vin, sukker og vand blandes i en gryde og varmes op til kogepunktet.
Varm en pande op.
Smelt lidt fedt eller margarine herpå.
Hæld den varme suppe i panden.
Kødet tilsættes uden at det klumper sammen.
Lidt efter tilsættes grønsagerne.
Kogetiden afhænger af, hvor meget man ønsker kødet og grønsagerne kogt.
Panden tages af varmen og maden serveres straks.
Hver person slår et æg ud i en lille skål.
Pisk ægget let sammen.
Heri dyppes lidt af kødet pg grønsagerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her