Logo

Cervelatpølser 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg magert svinekød
250 g fedt svinekød
½ kg magert oksekød
250 g spæk i terninger
½ tsk st. hvid peber
½ tsk hel hvid peber
3 spsk salt
½ tsk salpeter
1 tsk sukker
kødfarve

Kødet hakkes 6 gange gennem maskinen, æltes godt med krydderierne og tilsættes ganske lidt kødfarve.
Hvis farsen er alt for fast, æltes lidt hovedsuppe i.
Massen fyldes i smalle spegepølsetarme, der stoppes fast og prikkes med en fin stoppenaal, medens man stopper.
Pølserne saltes 1 døgn i en mættet saltlage og hænges to døgn på et luftigt, køligt sted.
Røges meget svagt.
Kan derefter enten koges eller hænges et par uger i kølig lufttræk, så de bliver faste at skære af.
Holder sig ikke ret længe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her