Logo

Heksesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor broccoli buket
1 stort rødløg
1 ½ dl solsikkekerner (dem uden skal)
1 ½ dl rosiner
2-300 g bacon (efter hvor meget bacon man nu synes der skal strøs over salaten)
1 ½ dl miracle whip
3 tsk rødvinseddike
½ dl sukker

Broccoli deles i små buketter (de store stilke anvendes ikke). Rødløget hakkes, strimles, skæres i ringe eller hvad man nu vil. Broccoli, rødløg, solsikkekerne og rosiner blandes i en skål, og dressingen (som man blander af de tre nævnte ingredienser) vendes i, og dette skal gøres min. 3 timer før serveringen.
Bacon steges sprødt og afkøles - knækkes i små stykker, og drysses over salaten straks inden serveringen.
Bon appetit.

Her er en opskrift på en rigtig god salat, som kan bruges som tilbehør til grill-mad om sommeren, og til rødt oksekød - ja - stort set hvilken kødret det skal være.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her