Logo

Schweizisk fiskegryde i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g fiskefileter
hvedemel
1 citron
3-4 tomater
3-4 løg
2 spsk hakket persille
1 dl reven ost
2 spsk smør
2 dl sur fløde 
       
Skyl fiskefileterne og tør dem let.
Vend dem i hvedemel tilsat salt og peber.
Brun dem et øjeblik i smørret på en pande.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Dryp halvdelen af citronsaften på.
Skær tomaterne i skiver og læg dem og grofthakket løg og krydderier på
fileterne.
Dryp resten af citronsaften på.
Lad fisken mørne under låg ved 200ºC i ca. 35 minutter.
Rør 1 spsk hvedemel ud med den sure fløde og jævn med det.
Kom det over fisken og drys med reven ost.
Retten skal stå ca. 10 minutter uden låg, så bliver den gylden på oversiden.
Spis løse ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her