Logo

Banan- og citronsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændende opskift på sorbet lavet af banan og citron og helt uden ismaskine. Desserten skal dog laves god tid i forvejen i det isen skal være i fryseren en del timer inden den er klar.

 

6 Personer

4 små søde bananer (godt modne, men ikke brune)
6 citroner + reven skal af 2
4 æggehvider
1 dl flormelis

Blend bananerne sammen med citronsaft og reven citronskal til det er en cremet masse. Rør flormelis i. Pisk hviderne stive og vend disse i bananmassen. Hæld isen i en beholder med låg (ca. 1 liter). Frys massen i ca. 3 timer til den er fast i kanten. Tag den ud og pisk til den er luftig. I fryseren med den igen til den er fast.

 Der bliver omkring en liter is ud af denne opskrift.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.330 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1342202-07-2022 12:04:44 Mie
Sjov opskrift. Vi tænkte allesammen at det var en dårlig is. Så smagte jeg lidt på dejen, den var rigtig god, men kunne godt bruge lidt mere syre! Jeg lavede isen på ismaskine, den skulle kun have 40 minutter

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her