Logo

Glaserede gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Glaserede gulerødder


Glaserede gulerødder er vidunderligt tilbehør til mange slags kød, og her gulerødderne glaseret sammen med løg og timian.


#

500 g skrællede gulerødder

1 lille løg eller skalotteløg

1 dl vand

30 g smør

4 spsk honning (evt rørsukker)
salt og peber

frisk timian

*

1. Skær løg i skiver og gulerødder i korte bjælker eller lignende.

2. Sæt dem over at dampe med vand, smør og honning.
3. Når de næsten er møre, tages låget af, og de koger færdige, mens lagen koger ind og bliver tyk.

4. Ryst gryden en gang imellem og smag til med salt og peber til sidst.

5. Server dem lune som tilbehør til alle former for kødretter.

Tips: Kom evt. lidt balsamico-eddike i under punkt 2.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her