Logo

Sild med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

¾ - 1 kg sild
salt og peber
3-4 kviste dild
2 store løg
2 fed hvidløg
4 stængler bladselleri
2 små courgetter el. squash
4 store tomater
saft af ca. ½ citron
1 dl fiskefond eller sherry
1-2 spsk olie

Gør fiskene i stand og drys med salt. Lad dem trække 10 min., skyl og
tør for fiskene. Giv hver fisk 2-3 snit i ryggen. Tænd ovnen og inds-
til den på 200 C. Skær alle grønsagerne i tynde skiver, og læg dem
blandet og taglagt i et velsmurt, ovnfast fad. Læg fiskene over.
Pensl dem med olie og hæld væsken i fadet. Dæk det med løg eller folie
og sæt det på ovnrsiten midt i ovnen ved 200C i ca. 15 min. Fjern folie.
Pensl endnu en gang med olie, og lad fiskene viderestege ca. 10 min.,
afhængigt af tykkelsen, til de er møre.

Tilbehør: Aspargeskartofler el. flûte. citron, dild.

Servering: Server fisken i fadet og byd aspargeskartofler eller lun flûte til samt citronbåde og klippet dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her