Logo

Hvidkålsret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille hvidkålshoved
30 g margarine
karry
500 g flæskesmåkød
250 g champignoner
2 gulerødder
250 g kogte varme løse ris
250 g cocktailpølser
Salt
peber
3 dl vand

Snit hvidkålen. Smelt margarinen, svits karry deri.
Brun flæskesmåkødet. Tilsæt de øvrige ingredienser, undtagen champignoner og ris.
Småkoger under låg i ca. 1 time.
Tilsæt champignoner de sidste 10 min. (efter 50 min.)
Inden servering røres de løskogte varme ris i.
Serveres varm med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.768 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her