Logo

Broccoli og kartoffelgratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Broccoli og kartoffelgratin


200 g broccoli
500 g kartofler i skiver a 1 cm.
½ l. vand
salt
3 fed hvidløg i skiver
 
Sauce:
75 g margarine (mælke- og soyafri)
4 spsk hvedemel
5 dl kogevand
5 æg
salt
peber

*


Kog kartofler og hvidløg i 10 min. Kog dernæst broccolien i 3 min. Gem vandet.
Læg kartoflerne i et smurt ovnfast fad og broccolierne som pynt øverst.
Broccolierne kan evt. først lægges på, når gratinen er bagt.
Smelt margarine i en gryde og rør melet i.
Tilsæt vandet lidt efter lidt og lad saucen køle lidt af.
Pisk derefter æggene i ét ad gangen og smag til med lidt salt og peber.
Fordel saucen over kartofler og broccoli og bag gratinen ved 175ºC i ca. 30 min eller til den er gylden.
Sørg for at broccolierne er helt dækket af saucen, da de ellers let bliver sorte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her