Logo

Svinemørbrad med svampe og pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor mørbrad, 5-600 g
tynde baconskiver
75 g smør
250 g svampe, fx. kantarel, Karl Johan el. østershat
250 gram pasta
1 bdt bredbladet persille
4 spsk piskefløde
Salt og friskkværnet peber 
 
Afpuds mørbraden for spidser, sener og hinder.

(Kødet kan bruges næste dag som hakkekød eller til Pariserbøf. )
Del mørbraden i fire.
Tryk hver bøf let i hånden og læg et par skiver bacon om.
Bind dem fast med bomuldstråd eller hold dem sammen med tandstikkere eller kødnåle.
Smelt to tredjedele af smørret i en dyb kasserolle og brun bøfferne i to-tre minutter på hver side ved ca. 160ºC.
Smag til med salt og peber.
Lad bøfferne hvile, mens svampene svitses.
Svits de rengjorte svampe i resten af smørret.
Når svampenes saft bliver tyk, er de klar til fordeling over bøfferne. Bring et par kopper letsaltet vand i kog.
Dyp persillen et halvt minut og hiv den over i en skål vand med isterninger.
Ryst vandet af efter et halvt minut.
Dup yderligere persillen tør med køkkenrulle.
Blend persillen med resten af smørret og piskefløden.
Vend pastaen i persillecremen og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her