Logo

Varm daddelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g friske dadler
2-3 syrlige æbler, gerne med rød skræl
4-6 stilke bladselleri
35 g smør
75 g valnøddekerner

Halvér dadlerne, og tag stenen ud.
Skær æblerne i tynde både, og fjern kernehuset (læg dem i citronvand, indtil de skal bruges, så mørkner de ikke).
Snit bladsellerien fint.

Smelt smørret i en dyb pande, og svits alle ingredienserne heri.
Ryst panden, og steg blandingen til dadlerne er blanke og æblerne stadig lidt sprøde.
Salaten smager bedst nylavet, men den kan holdes varm i ovnen under alufolie.

Servering:
Passer fint sammen med Stegt kalkun.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.802 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her