Logo

Kirstens kålsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirstens kålsuppe

350 g hamburgerryg

1 suppevisk

1 sommerhvidkål eller 2 spidskål

2 løg

1 kvist timian eller ½ tsk tørret timian

2 grove pølser - gerne med hvidløgssmag

klippet persille

Tilbehør: groft brød med smør og ost

*

Læg hamburgerryggen i 1,5 l kogende vand, tilsat suppevisk, og lad det koge sagte i 20 minutter.

Tag kødet op og kom den snittede kål og groft hakket løg samt timian på suppen.

Lad den snurre ca. 1 time.

Fjern suppevisken.

Skær kødet i terninger og pølserne i skiver.

Kom det i gryden og varm suppen igennem.

Drys ved serveringen med klippet persille og server rundstykker med smør og ost til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.633 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her