Logo

Brødsuppe med æblefilet-sirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g rugbrød
1 ½ l. vand
1 fl. hvidtøl
100 g sukker
2 store søde æbler
sirup
2 dl flødeskum
en anelse citronskal

Brødet skæres i små firkanter og udblødes i vandet i ca. 6 timer. Sættes over at koge med øl og citronskal og koges, indtil brødet kan passeres gennem en sigte.
Sukkeret tilsættes og gives et opkog med grøden.
Konsistensen på brødsuppen findes ved at tilsætte en smule af kogelagen, hvori æblefileterne er kogt.
Ved anretningen kommes sprøde æblefileter i brødsuppen.
Crème fraîche eller flødeskum serveres hertil sammen med en anelse sirup.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her