Logo

Fyldte dadler - traditionelt slik fra Mellemøsten

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g malede mandler evt. halvt mandler halvt valnødder
½ spsk sukker
2 tsk usprøjtet, revet citronskal
rosenvand (fra apoteket)
flormelis.
dadler

Lav et snit i hver daddel, tag stenene ud og erstat dem med fyld.
Rør en grov marcipanmasse af malede mandler, blandet med sukker, usprøjtet, revet citronskal og så mange dråber rosenvand (fra apoteket) at massen hænger sammen.
Du kan også hakke mandler og valnødder sammen i en blender. Form massen til kugler, og rul dem i flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her