Logo

Chokoladekys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g mandler
2 store æggehvider
100 g sukker
1 ½ spsk (med lille top) kakao
1 tsk Vanillesukker

Mandlerne smuttes (skallen pilles af efter de er dyppet i kogende vand), de tørres af og skæres i fine strimler før de ristes på en varm tør pande i få minutter.
Æggehviderne piskes meget stive og sukker blandes i mens du fortsætter med at piske til marengsen er stiv.
De kolde, ristede mandler og vaniljesukker blandes i, og kakaoen sigtes
i (det skal sigtes for at blive blandet bedre).
Det hele skal blandes, og med en ske sætter du blandingen i toppe på
en smurt bageplade.
De bages midt i ovnen på 150°C i 30 – 35 minutter.
Hvis du vil lave dem som små kys, skal de bage i kortere tid.
For at se om kagerne har bagt længe nok, tags en ud af ovnen og skæres igennem.
Det er et spørgsmål om smag, om man vil have kagerne lidt fugtige eller
helt tørre.

Tips: Der er nok til 10 store eller 15 mindre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her