Logo

Glasering - Sød og krydret sennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den er utrolig god til rødt kød og fjerkræ. Denne portion rækker til 900 g kød eller fjerkræ.
 
2 spsk dijonsennep
fintrevet skal fra ½ lille appelsin
¼ tsk stødt kanel
¼ tsk stødt kryddernellike
3 spsk demerarasukker
salt og friskkværnet sort peber
 
Bland alle ingredienserne sammen.
 
Glasering vil give ekstra smag til dit grillede kød. Sukkeret karamelliseres langsomt over varmen og giver kødet en dejlig tyk og klistrende overflade. Det er bedst at komme glaseringen på halvejs gennem eller til slut under tilberedningen, da glaseringer har en tendens til at brænde på, hvis du ikke er forsigtig. De kan laves hurtigt, så det er bedst at lave dem, når du skal bruge dem. Alle disse glaseringer rækker til 900 g kød eller fjerkræ.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her