Logo

Skipper labskovs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾-1 kg oksebov
3 store løg
1 ½ kg kartofler
7-8 dl bouillon
2 laurbærblade
10 hele peberkorn
4 stk hel allehånde (kan undværes)
300 g røget eller kogt skinke
purløg

Skær kødet i små tern, skær løget i skiver og kartoflerne i store tern.
Kom løg, kartofler og kød lagvis med krydderier i en gryde. Tilsæt bouillon og lad det koge ved svag varme under låg, til kartoflerne er møre.

Tilsæt skinken, skåret i tern og kog yderligere 10 minutter.

Smag til med salt, og server med et godt drys klippet purløg, rugbrød og syltede rødbeder/agurker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.852 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her