Logo

Salat med avocado og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med avocado og rejer

 

Nyd en lækker frokostsalat med rejer eller rosa stegt oksekød. Dressingen er rørt med friskhakket frisk chili.

Arbejdstid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

100 g blandet salat

125 g markchampignon

1 moden avocado

evt. ½ rødløg

2-300 g rejer

 

Citron/chili-dressing:

1 rød chili

1 spsk citronsaft

3 spsk koldpresset olie

½ tsk sennepspulver

*

 

Skyl og slyng salaten.

Rens champignonerne og skær dem i skiver.

Halver avocadoen og fjern stenen.

Tag frugtkødet ud af skallerne med en ske, og skær det i skiver.

Pil rødløget og snit det fint.

 

Skyl, chilien, skær den over på langs og skrab frø og mellemvægge ud.

Hak frugtkødet fint.

Pisk dressingen sammen og vend den med champignon og avocado.

 

Anret salat og grønsager på to tallerkener, top op med rejer og server.

 

TIPS: Du kan erstatte rejerne med 300 g flanksteak. Krydr kødet med salt og citron peber og brun det på en varm pande smurt med olie et par min. på hver side. Skru lidt ned for varmen og steg kødet 5-8 min. på hver side efter tykkelse. Lad det hvile i min 10 min og skær det ud i tynde skiver.

 

Salat med avocado og rejer


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her