Logo

Ris med shiitakesvampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ris med shiitakesvampe

250 g langkornede ris

200 g tørrede shiitakesvampe

2 røde peberfrugter

1 bdt. forårsløg

4 spsk vegetabilsk olie

2 spsk lys sojasauce

2 spsk fiskesauce

 

Kog risen efter anvisningen på pakken, og sæt den til side.

Udblød shiitakesvampene i vand.

Skyl peberfrugterne, dup dem tørre, halver og udkern dem.

Skær dem i mundrette stykker.

Gør forårsløgene i stand, flæk dem på langs, skyl dem, slyng dem tørre, og skær dem i stykker.

Varm olien op i wokken, og svits først forårsløgene heri.

Tilsæt stykker af peberfrugt, og lad det stege lidt videre.

Skær om nødvendigt de udblødte shiitakesvampe i mindre stykker, kom dem ned til grønsagerne, og svits dem ligeledes.

Krydr med sojasauce og fiskesauce.

Bland til sidst de kogte ris i, og lad det stege videre, til risen er godt varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her