Logo

Bulgarsk lammesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammehals
2 løg
1 fed hvidløg (finthakket)
2 spsk smør
½ spsk paprika
1 ds hakkede tomater
1 spsk tomatpure
½ l bouillon
1 laurbærblad
½ tsk merian
3 dl røde linser
2 peberfrugter
salt og peber

Skær kødet fra benene og del det i små strimler.
Kog bouillon på benene.

Svits de hakkede løg og hvidløg i fedtstoffet uden at det bruner, og tag det op igen. Brun kødet, drys paprika over, tilsæt løg, tomatpure og tomatstykker, salt og peber.

Spæd med den siede bouillon, tilsæt laurbærblad og merian og lad suppen simre under låg i 30 min.

Skyl linserne i koldt vand. Lad dem løbe af og hæld dem i suppen og kog dem herefter i ca. 20 min.

Tilsæt strimlede peberfrugter, og suppen simrer endnu 5 min. og smag den til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her