Logo

Gråand med brombærsaute

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 gråænder
250 g brombær
1 spsk honning
2 laurbærblade
1 spsk sukker
Salt
groft sort peber
150 g kantareller
4 fed hvidløg
100 g smør

Skær lårene af ænderne og læg dem i en bakke.
drys sukker, salt samt peber på lårene.
Tilsæt laurbærblade samt de 4 fed hvidløg.
Lad lårene marinere i 8-12 timer.

Ænderne brunes af på en varm pande.
Fedtet fra panden hældes over lårene og lårene dækkes med alufolie og kommes i ovn ved 150 º i ca. 1 time og 30 minutter.

De brune ænder krydders med salt og peber.
Kommes i ovnen ved 200 º i ca. 15 minutter.
Tages ud og trancheres vendes med brystet nedad.
Lad dem hvile i 15 minutter.
Skær fra benet og trancheres

Anretning:
Læg kantarellerne i bunden af tallerken.
Læg låret ovenpå og det trancheret bryst.
drys brombærrene ovenpå og servere evt. med rå stegt vildmose kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her