Logo

Skal med portvinssauteret vildtindmad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


10 små plader butterdej
2-300 g vildtindmad (meget gerne lever)
lidt svampe
lidt portvin
½ løg
1 æg
lidt hvedemel
lidt grønt til pynt
olie
evt lidt fløde
evt lidt tomat

Butterdejen lægges ud på bordet med lidt hvedemel under.
Find et glas, der passer til max diameteren på butterdejen og stik 12 cirkler ud (2 af hver plade). De 4 cirkler bruges til bund - de 8 skal bruges til kanter.
Find nu et mindre glas, der er ca. 3 cm mindre i diameter end det første og stik de 8 plader ud, så der bliver 8 tynde ringe. Nu pensler du kanten på de 4 store cirkler med sammenpisket æg og lægger den tynde ring på - pensl igen og læge den sidste ring på.
Skallerne bages ved god varme (225ºC) til de begynder at tage lidt farve.

Indmad og løg hakkes fint og sauteres i lidt olie til det er næsten mørt, de finthakkede svampe kommes ved sammen med lidt portvin. Der sauteres videre til væsken er væk.
Tilsæt lidt krydderier fx frisk timian, salt og paprika og hælde blandingen op i skallerne. Pynt af på toppen med lidt tomat og lidt grønt.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her