Logo

Hummer med kaviar citronmayonnaise og peberrodsdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ hummer til hver person

4 spsk mayonnaise

citronsaft,

salt og peber

2 spsk kaviar

4 spsk cremefraiche 38 %

revet peberrod

 

Hummeren koges i ca. 10 min (500 g).

Afkøles i kogevandet.

Tages op, flækkes og mavesækken tages ud.

Der kan fyldes lidt hakket persille i stedet.

 

Mayonnaise tilsmages med citronsaft, salt og peber.

Heri vendes 2 spsk kaviar og 4 spsk creme fraiche.

Til sidst tilsmages med salt og peber og revet peberrod efter smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her