Logo

Kinesiske Kyllingevinger med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 kyllingevinger
3 fed hvidløg, knuste
2 spsk frisk ingefær, revet
saft af en stor citron
3 spsk soyasauce
3 spsk Akaciehonning
½ tsk chilipulver
1 ½ dl hønsebouillon
Salt
friskkværnet peber
1-2 citroner

Fjern det yderste led af vingerne og kog dem til hønsebouillon.
Skær vingerne i to dele.
Bland hvidløg, ingefær, citronsaft, soyasauce, honning og chilipulver.
Dæk vingerne med marinaden og stilles koldt natten over.

Forvarm ovnen til 220 º. Tag vingerne op af marinaden og læg dem i et enkelt lag på bradepanden.
Steg vingerne ca. 20 - 25 min.
Dryp dem flere gange med marinaden, til den er brugt.
Læg vingerne på et fad og hold dem varme.

Hæld hønsebouillon i bradepanden og kog den ind, til den er siurpsagtig og hæld denne sauce over hver vinge.
Serveres rygende varme med citronbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her