Logo

Charmerende klassiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 pers.)

Bær efter ønske
1 dl fløde
50 g flormelis
10 stk ananaskirsebær
50 g chokolade
1 spsk akaciehonning

Blend dine yndlingsbær og vend dem i 1 dl fløde, pisket med 50 g flormelis.
Blend igen med 5 stk ananaskirsebær.
Hæld blandingen i dessertformen.
Pynt med ananaskirsebær.
Træk en chokolade sirup over:
Smelt 50 g chokolade og tilsæt 1 spsk akaciehonning samt ½ dl vand og pisk det godt sammen til en jævn sirup.
Dekorér desserten med en tynd stråle.

Alternativt:
Sprøjt blandingen ned mellem de sprøde blade fra ananaskirsebæret, og læg dem i dessertformene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her