Logo

Mandelstænger med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 40 stk

150 g mandler (3 dl)
150 g smør
200 g hvedemel (3 ¼ dl)
100 g sukker (1 ¼ dl)
1 usprøjtet appelsin
ca. 50 g mørk chokolade

Skold smut og hak mandlerne fint, evt. i en foodprocessor. Skær koldt smør i mindre stykker og smuldr det med hvedemel, evt. i en foodprocessor. Tilsæt sukker, hakkede mandler, fint revet appelsinskal. Saml dejen uden at ælte og sæt den tildækket i køleskab ca. ½ time. Tril dejen i stænger 1-1,5 cm tykke. Skær dem i stykker på ca. 5 cm. Sæt dem på bageplade med bagepapir. Bag dem øverst i ovnen ca. 10 min. Ved 200°c. Afkøl på rist. Smelt chokoladen i vandbad og dyp den ene ende af stængerne i det. Når chokoladen er stivnet, opbevares kagerne i lufttæt dåse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her