Logo

Sennepscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl fromage frais
1 dl syrnet fløde 9% (cheasy fraiche)
1 spsk grovkornet dijonsennep
1 spsk sød sennep
1 bundt purløg
lidt salt og peber.
 
Rør fromage frais og syrnet fløde godt sammen med de to slags sennep og smag til med salt og peber.
Tilsæt fintsnittet purløg.
 
Tips: Bruges til kartoffelsalat, dampet eller kogt fisk, eller til en salat med æg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her