Logo

Dorthes bradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
2 æg
275 g sukker
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 dl fløde

Fyld:
225 g svesker uden sten
kødet af to appelsiner
40 g mandelflager

Æggene piskes godt med sukkeret.
Melet blandes godt med bagepulveret og røres i skiftevis med fløden. Smør bradepanden, ca 32x25 cm. Bred dejen ud i formen.
Snit sveskerne i tynde strimler.
Skær skallerne af appelsinerne med en skarp kniv, skær appelsinkødet i små terninger og bland dem med de strimlede svesker.
Fordel fyldet over dejen, tryk det ned så det drukner i dejen.
Strø mandelflagerne på toppen.
Stil kagen i ovnen på midterste rille ved 175°C og lad den bage ca 50 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her