Logo

Verdenskylling Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 poussiner

4 spsk smør

1 lille bdt nye løg

et bdt persille

salt og peber

2 agurker

¼ l lagereddike sukker

1 bdt rabarber

250 g sukker

¼ l vand

1 spsk vaniljesukker

1 kg nye kartofler

¼ l vand

 

Kyllingerne krydres godt ind- og udvendigt med salt og peber.

Toppene af løget snittes og fyldes ind i kyllingernes mave sammen med persillen - med stilke og det hele (undtaget elastik).

Poussinerne brunes i smørret ved jævn varme.

Resten af løgene snittes og kommes ved sammen med vandet, og retten simrer med lidt åbent låg i ca. 30 min.

Lagereddiken piskes med sukker, salt og peber.

Du er nødt til at bruge dine smagsløg.

De snittede agurker kommes i, og agurkesalaten trækker i køleskab nogle timer. Rabarberne gøres i stand og snittes i tykke skiver - 2 -3 cm.

Brug også foden, det er den bedste.

Sukker, vand og vanilje sukker koges op, hvorefter halvdelen af de snittede rabarber kommes ved.

De koges ud, 10 - 15 min., inden resten af rabarberne kommes ved, koger lynhurtigt op, tages af varmen og smages til med vanilje sukker.

Kan også laves dagen i forvejen.

Rabarber, agurkesalat og kylling serveres med masser af nykogte kartofler.

Jævn evt. saucen med en smørbolle, jævning eller Maizena.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her