Logo

Tortellini med oksemørbrad og hvidvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g tortellini med ost
300 g oksemørbrad
50 g smør
3 dl hvidvin
4 dl piskefløde

Sauce:
1 oksebouillon-terning
sort peber, friskkværnet
oregano
½ dl piskefløde
Maizena
1 persille

flûtes
smør

Tortellini Formaggio (med ost) koges - efter anvisningen - og stilles til afdrypning i et dørslag.

Oksemørbraden skæres i meget små lunser - mindre end man regner med - og steges kraftigt i smør i 3-5 minutter i en gryde, hvorefter hvidvin og piskefløde tilsættes, og koges ind i ca. 3-5 minutter.

Oksebouillon tilsættes samt en del friskkværnet sort peber, en anelse oregano og jævnes lidt med piskefløde hvori der er rørt noget Maizenamel.

Et stort bundt persilles snittes groft og drys se hen over retten ved serveringen.

Serveres med sprød flûtes og smør - samt en mild og aromatisk rødvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her