Logo

Tips: tilberedning af grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tilbered grønsager i så kort tid som muligt. Skær dem i mindre stykker og kog dem med så lidt vand som muligt. Gem grønsagsvandet og brug det til supper, fonde og sauce ­det er fuldt af vitaminer.

Frosne grønsager: Frosne grønsager bliver som friske, når der hældes kogende vand over dem, inden de koges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her