Logo

Thaikylling med jasminris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllingelår
1 spsk sød chilisauce
1 peberfrugt
½-1 porre
1 tsk olie
50 g jasminris
 
Pensl kyllingelårene med chilisauce og læg dem i et fad.
Steg dem i ovnen ved 200ºC i ca 25 min.
Pensl dem et par gange undervejs.
Steg fintsnittet grønsager i en wok med olie.
Anret med kogte jasminris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her