Logo

Peberrodssalat til smørrebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g mayonaise
3 spsk cremefraiche
Sennep efter smag
2 spsk peberrod (evt. mere)
Citronsaft efter smag
 
Mayonnaise røres med creme friche.
Peberrod rives og kommes i.
Smag til med en anelse af salt, lidt sukker, sennep og saften af ½ citron.
Tips: Denne salat anvendes til koldt bord og er særligt godt til koldt kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her