Logo

Orientalske svinekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 svinekoteletter
3 spsk hvedemel
1 æggeblomme
50 g mandelflager
40 g smør/margarine
300 g syltede sure kirsebær (fra glas)
1 tsk sukker
1 tsk Maizenamel
4 cl. cognac

Gnid koteletterne med peber.
Bland hvedemel og salt på en tallerken.
Pisk æggeblomme på en anden tallerken.
Læg mandelflagerne på en tredie.
Vend først koteletterne i hvedemel, derefter i æg og til sidst i mandlerne. Steg dem 5 min på hver side i smør på en pande.
Læg koteletterne i et dybt fad og hold dem varme.
Lad kirsebærrene dryppe godt af (gem saften) og varm dem derefter igennem på panden.
Kom 3 spsk kirsebærsaft i en lille skål.
Hæld resten på panden.
Smag den evt. til med lidt sukker og jævn med Maizenamelet, der er rørt ud i de 3 spsk salt.
Hæld saucen ved koteletterne .
Lun cognac'en fx. i en potageske og hæld den forsigtigt over koteletterne ved serveringen og antænd den!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her