Logo

New Zealandsk lamme-pie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammekød i tern
2 store løg i tern
2 fed knust hvidløg
25 g olie/smør
3-4 tsk hvedemel
6 dl kogende vand
1 ½ tsk salt
¼ tsk peber
1 tsk rosmarin
2 gulerødder i tern
2-3 plader butterdej

Svits løg og hvidløg i fedtstoffet i en gryde til løgene er klare.
Tilsæt kødet og steg det til det er brunt.
Fordel melet over og rør rundt i ca. 1 min.

Tilsæt kogende vand, salt, peber, rosmarin og gulerødder og lad det hele simre i 1-1 ½ time.
Jævn evt. saucen med lidt Maizena.

Hæld stuvningen i et ovnfast fad og fordel den udrullede butterdej henover (skal række godt ud over kanten af fadet).
Bages i ovn ved 215°C i ca. 20 min. eller indtil overfladen er brun.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her