Logo

Marineret surkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl olivenolie
½ dl hvidvin
4 fed knuste hvidløg 1 dåse (500 g) surkål

Dræn surkålen for lagen.
Alle ingredienserne kommes i en gryde og koges op.
Tag gryden af varmen og lad surkålen køle af og kom den i et glas med låg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her